Kuhinja za najmlajše Hello Kitty Cooky Smoby s 17 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Kuhinja za najmlajše Cooky, francoskega proizvajalca Smoby prihaja s čudovitim motivom Hello Kitty, ki bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti. Brezčasna kuhinja je čudovite rožnato-bele barvne kombinacije in razpolaga z odpirajočim se delovnim pultom. Male kuharice se lahko veselijo bogatega seta 17 dodatkov, med katerimi bodo našle kozarčke, krožničke, skodelice, žličke, vilice, nožke, lonec s pokrovko in dizajnerske škatlice za dodatke. V osrednjem delu kuhinjice se nahajata pečica za peko in štedilnik in tudi prostor za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov.

Drugi prostori za shranjevanje so na straneh kuhinjice, otroci pa lahko uporabijo tudi poličko pod napo. Razprta krila na pultu bodo kuharjem priskrbela dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice. Pravljična kuhinja v animiranem motivu priljubljene mucke je prav ustvarjena za igro v otroški sobici. Z njo se bo skupaj igralo tudi več otrok, prijatelji in sorojenci. Skupaj bodo pripravljali različne poslastice, razvijali fino motoriko in ugotavljali, čemu služijo posamezni kuhinjski pripomočki. Pri igri kuharjev in kuharic bodo izboljševali svojo fino motoriko in jezikovne ter komunikacijske veščine. S tem pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Mere kuhinje znašajo 72*30*80 cm, višina delovnega pulta meri 38 cm.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost72*30*80 cm
Skupna višina80 cm
Višina delovne površine38 cm
Dimenzije paketa43*26*59 cm
Višina vedraECO2524 ku kuchynkám
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,70 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.