Kuhinja 3-Modules French Écoiffier 3-delna rdeče-srebrna s 21 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Kuhinja French je originalna tridelna otroška kuhinja, ki je primerna za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Posebna je po tem, da je razdeljena na 3 dele, ki jih lahko različno kombinirate in tako prostor uporabite kar najbolj efektivno. V realistični rdeče-srebrni kuhinji se nahaja pomivalni stroj s pomivalnim koritom, ki tvori njen prvi večji del. Drug del kuhinje za najmlajše tvori štedilnik za kuhanje in hladilnik. Tretji del sestavljata pečica in jedilna miza. Premični deli kuhinje, so lahko postavljeni eden ob drugemu v vrsti, lahko se delno ali popolnoma premaknejo in ustvarijo obliko U. Kuhinja ima tako v vseh treh primerih popolnoma drug videz, zato se igre v kuhinji ne bodo nikoli naveličali. Otroci jo lahko sestavijo po želji.

Na zgornjem delu kuhinje se nahajajo različne poličke in kaveljci za odlaganje kuhinjskih pripomočkov. Med 21 dodatkov kuhinje spadajo posoda, pribor, solnica, poprnica, lonec za peko in mnogo drugega. Z otroško kuhinjo se bo lahko igral eden in tudi več otrok hkrati, saj je dovolj prostorna. Otroška kuhinja Écoiffier je izdelana iz kakovostnih plastičnih materialov in bo zdržala še leta in leta. Igra s kuhinjo ni samo izredno zabavna, ampak si otroci z njeno pomočjo razvijajo domišljijo in ustvarjalnost ter krepijo fino motoriko. Otrokom pomaga prepoznavati barve in predmete ter spletati prijateljstva pri skupnih veselih igrah. Dimenzije kuhinje merijo 84*19*77 cm, celotna višina znaša 77 cm. Del kuhinjice je tudi kuhinjska ura.

Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah. S kuhinjo in dodatki za kuhinjo Écoiffier se bodo otroci dolgo zabavali, saj ponuja širok spekter iger za male kuharje in kuharice.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost84*19*77 cm
Skupna višina77 cm
EmbalažaDa
Teža3,59 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovNe
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna