Kuhinja elektronska Tefal Studio Kitchen 360° Smoby s pristnimi zvoki 27 dodatki 100 cm višina

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Studio Kitchen 360°, francoskega proizvajalca Smoby bo dečke in deklice od 3. leta starosti zabavala pri igri kuharjev. Moderna kuhinja z originalnim francoskim dizajnom bo otroke očarala že na prvi pogled. Veselijo se lahko tudi štedilnika z elektronskim modulom, ki pri kuhanju daje zvoke in lonca s čarobnimi testeninami, ki bo poskrbel za pristna doživetja pri vsakodnevni igri. Kompaktna kuhinja omogoča otrokom dostop z več strani.

Otroška kuhinja je opremljena tudi s pečico z odpirajočimi vratci, pomivalnim koritom, hladilnikom, aparatom za gaziranje pijač in kavomatom, v katerem si bodo pripravili okusen napitek. Na voljo imajo tudi replike kapsul – čokolado, kavo, čaj. Kuhinjske pripomočke lahko obesite na kaveljce na zgornjem delu kuhinje, spodnji del pa ima predalčke s prostorom za shranjevanje. Stilska kuhinja ponuja dovolj prostora za igro več otrok skupaj, prijateljev in sorojencev, s čimer si izboljšujejo tudi komunikacijske veščine.

V bogatem setu 27 dodatkov so žličke, nožki, vilice, krožnički, skodelice, kapsule za kavomat, škatlica s testeninami in kolački, kuhinjski pribor, ribica, toast, lonec s pokrovko in ponev. Vsi detajli kuhinjice so prilagojeni otroškim rokicam, ki si tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Pri igri kuharjev se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj. Hkrati pa si s tem izboljšujejo svojo koncentracijo in logiko, naučili se bodo, čemu so namenjeni kuhinjski pripomočki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 48*47*100 cm z višino pulta 51 cm, zahvaljujoč kateremu bo vsak starš znal določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega otroka. Elektronski modul deluje na 2 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu. Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost48*47*100 cm
Skupna višina100 cm
Višina delovne površine51 cm
Dimenzije paketa45*24*70 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.