Kuhinja elektronska z nastavljivo višino Tefal Evolutive New Kitchen Smoby z zvočnim štedilnikom in funkcionalnimi aparati ter 31 dodatkov

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Tefal Evolutive New Kitchen, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vsakega otroka, saj lahko raste skupaj z njim od 3. do 8. leta. Otroška kuhinja je zasnovana v originalnem francoskem stilu in je popolnoma prilagojena potrebam malih kuharjev in kuharic. Otroci se bodo ob kuhanju zabavali ure in ure, veliko veselje pa jim bodo priskrbeli tudi vrtljivi gumbi z mehanskim zvokom cric-cric, čarobne testenine, ki spreminjajo barvo, korenje za rezanje in ponev s funkcijo obračanja palačinke. Originalni set 31 dodatkov vsebuje tudi kuhinjsko posodo, vilice, nožke, žličke, krožničke, kozarčke, skodelice, testenine, solnico, kapsule za kavomat in tudi popečeno ribo in steak. 

Otroci se bodo s kuhinjico igrali leta in leta – s priloženimi podstavki z višino 8 cm lahko višino kuhinje nastavite po otrokovih potrebah. Osnovna višina kuhinjskega pulta znaša 51 cm, po namestitvi podstavkov pa 59 cm. Tej izboljšavi bodo hvaležni predvsem starši, ki imajo več otrok različne starosti. Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico za peko, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi z recepti s sličicami, nameščenimi neposredno pod kavnim avtomatom s kapsulami. Podaljšani del kuhinje služi otrokom kot priročen jedilni kotiček.

Vsi detajli kuhinje so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, saj otroci z igro posnemajo odrasle. Otroci si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki. Kuhinja stoji na stabilnih nogah, skupne mere znašajo 92*44*101 cm z višino pulta 51 cm. Robustna in čvrsta kuhinja je izdelana iz kakovostne umetne mase s tehnologijo Blow molding, ki se ponaša z visoko trpežnostjo in stabilnostjo.

Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • raste skupaj z otrokom od 3. do 8. leta
  • pečica za peko
  • ponvica s funkcijo obračanja
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • popečena živila za realistično izkušnjo (zrezek, riba)
  • korenje za rezanje
  • bogata oprema 31 dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn
Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost92*44*101 cm
Skupna višina101 cm
Višina delovne površine50-58 cm
Dimenzije paketa59.9*20*80 cm
Nastavljiva višinaDa
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža7.68 kg
OpombaBatteries: 2x LR03/AAA (not included)
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.