Kuhinja na poti Cook&Go Red Smoby zložljiva s funkcijami in 17 dodatki

Opis izdelka

Kuhinja na poti Cook&Go Red z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je vrhunska igrača, ki bo razveselila vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Kompaktna kuhinja se ponaša z dodelano zasnovo, zahvaljujoč kateri jo lahko otroci v nekaj sekundah zložijo v velikost majhnega kovčka in jo vzamejo povsod s seboj. Postala bo najljubši dodatek za na potovanja, izlete, obiske pri prijateljih in družini. Nežne barve, v kombinaciji modre, sive in bele delujejo brezčasno, otroci pa se bodo leta in leta zabavali z odličnimi funkcijami, ki jih kuhinjica ponuja. 

Njen del je tudi korito za pomivanje posode z odlagalnim mestom, kuhalnik, aparat za gaziranje pijač, kavomat z različnimi kapsulami, doza za kapsule in predal za dodatke in pripomočke. Na zgornjem delu se nahaja tudi napa s 3 gumbki za nastavitev luči in intenzivnosti moči prezračevanja. Bogata oprema 17 dodatkov skriva lonec, lopatko, 2 kozarca, 2 skodelici, 2 krožnička, 2 žlički, 2 vilice, 2 nožka in 2 kapsule. Mali kuharji bodo hvaležni dostopnosti iz vseh strani, saj je primerna za igro več otrok skupaj. Zahvaljujoč trdnemu ročaju in nizki teži tehta le 2 kg jo lahko otroci brez težav prenašajo.

Vsi detajli so prilagojeni malim otroškim rokicam. Otroci tako razvijajo svoje tipalne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, otroci pa se z igro približujejo svetu odraslih. Mere sestavljene kuhinje znašajo 50*24*38 cm, kjer višina meri 38 cm. V zloženem stanju mere kuhinjice znašajo le 27*25 cm. Umetna masa, iz katere je kuhinja narejena, je prijetna in žametna za otroške rokice, ker nima ostrih robov pa je tudi varna za vse otroke.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom le vrhunske igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Funkcije in lastnosti:

  • preprosti sistem zlaganja in sestavljanja
  • 17 dodatkov
  • espresso kavomat in aparat za gaziranje
  • zamenljive kapsule
  • korito za pomivanje posode in kuhalnik
  • napa s 3 gumbi
  • dovolj prostora za shranjevanje
  • francoski izdelek Smoby
  • ne vsebuje elektronskih funkcij
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost50*24*38 cm
Skupna višina38 cm
Dimenzije paketa52*12*32 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,0 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.