Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby z jedilno mizo in hladilnikom ter 25 dodatki

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Cherry Kitchen Green, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v zeleni barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami in štedilnikom, ki daje zvok ob pripravi hrane. Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 25 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka, razveselili pa se bodo tudi ribice in steaka. Vsi detajli kuhinje so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, otroci imajo na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Hkrati pa si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu so namenjeni posamezna posoda in dodatki.

Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 67*32*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm. Elektronski modul deluje na 1 baterijo tipa CR2032. Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Lastnosti

  • zvočni efekt pri kuhanju
  • elektronski modul z baterijo CR2032
  • bogata oprema 25 dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn
  • jedilni kotiček
  • za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost67*32*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina67 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,3 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.