Kuhinja Cheftronic Bubble Blue Smoby elektronska z mehurčki zvoki in lučko ter 22 dodatki

Opis izdelka

Kuhinja Tefal Cheftronic Blue, francoske znamke Smoby je popolna kuhinja za vse spretne otroke od 3. leta starosti dalje. Stilska turkizna zasnova na kuhinjici deluje sodobno, zato bo postala odličen okrasek vsake otroške sobe. Kuhinja ima elektronske funkcije, pečico za peko s prozornimi vratci in poleg tega še sveti, s čimer bo igra še bolj pristna. Štedilnik je opremljen z imitacijo digitalne ure, ki prikazuje temperaturo peke. Kompaktna kuhinja razpolaga s sodobno kuhalno ploščo, na kateri bodo otroci s pomočjo zvokov kuhanja pripravili svoje priljubljene jedi, ob tem pa se lahko veselijo imitacije vretja vode. Kavomat z zvokom bo razveselil otroke, ki bodo po kuhi želeli uživati v dobri kavi. Nad štedilnikom je kakovostna napa s kaveljci za posodo, ki bo poskrbela za vsesavanje pare med kuhanjem. Kuhinja je opremljena tudi s priročnim koritom, pod katerim se skriva polička za odlaganje posode in živil.

Otroška kuhinja je izdelana kakovostne in trpežne plastike, ki nima ostrih robov in je žametna na dotik. Del kuhinje je tudi 22-delni set dodatkov, v katerem se nahajajo krožniki, žličke, nožki, lonci, kozarčki, kolački in škatlice s testeninami in piškoti, skodelice, čarobni lonec z učinkom vretja vode, pečen piščanec n zajemalka. Zahvaljujoč svojim dimenzijam je dovolj velika tudi za igro več otrok skupaj, ki bodo z njo razvijali kuharsko umetnost, fino motoriko in logično mišljenje. Z igro poklica kuharja se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek za odgovornost in se učijo, kako uporabljati posamezne kuhinjske pripomočke in aparate. S kuhinjo se bodo zabavali leta in leta ter se naučili redoljubja, saj bodo po vsaki igri morali pospraviti svoje pripomočke. Višina pulta otroške kuhinje meri 31 cm. Mere kuhinje znašajo 47*29*62 cm, skupna višina meri 62 cm. Deluje na 3 baterije tipa AA/LR6 1,5 V, ki niso priložene kompletu.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo vrhunsko francosko kakovost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost47*29*62 cm
Skupna višina62 cm
Dimenzije paketa59*54*11 cm
Višina vedraECO2524 ku kuchynkám
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,8 kg
OpombaBattery: 3 x AA/LR6 1.5V not included
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO2644 Potraviny do kuchynky
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.