Elektronska kuhinja Bon Appetit Red&Green Smoby s kuhinjskimi zvoki in kavnim aparatom ter 23 dodatki rdeča

Opis izdelka

Vam malčki stalno sledijo v kuhinji in vam poskušajo pomagati? Razveselite jih s čudovito otroško kuhinjo, ki je videti kot prava. Elektronska otroška kuhinja Bon Appetit Red&Green Smoby je čudovita otroška kuhinja, ki je primerna za spretnega in radovednega otroka od od 3. leta starosti dalje. Kuhinja vsebuje bogato opremo 23 dodatkov: kuhinjski pribor in posodo, dodatke za kavni avtomat, kozarčke, skodelice, ponvico, škatlice s testeninami in kolački ter lonec s pokrovko. Kuhinja omogoča otrokom širok prostor za igranje, njen brezčasen dizajn v rdeči zasnovi pa bo polepšal interjer otroške sobe. 

Kuhanje je zabava

Otroške kuhinje Smoby so izdelane s poudarkom na čudovit dizajn in edinstvene funkcije. Zahvaljujoč temu bo otrok v svoje roke dobil kuhinjo, ki se je zlepa ne bo naveličal, hkrati pa se bo naučil ravnati s kuhinjskimi aparati in dodatki. Hladilnik z odpirajočimi vratci bo služil za shranjevanje vseh živil, ki morajo ostati na hladnem, da se ne bi pokvarila. Pečica je primerna za pripravo mesa, ki sa mora dovolj dolgo peči na pravi temperaturi. Praktična ura neposredno nad napo bo malega kuharja obvestila o času. Na ponvici lahko otroci pripravijo palačinke ali omleto, lonec s pokrovko pa jim bo služil za pripravo odličnih jedi, ki jih lahko delijo s svojimi starši in prijatelji. Korito za pomivanje posode bo otrokom prav prišel po zaključenem dobrem kosilu. Kuhinja za otroke je opremljena tudi s espresso kavnim avtomatom, h kateremu so priložene kapsule s priokusi. Otroška kuhinja Smoby Bon Appetit daje realistične zvoke kot pri kuhanju in pečenju, ko lonec položite na kuhalnik in pritisnete na gumb. 

Otroci se nenehno učijo

Kuhinja bo zabavala vse otroke, ki si želijo lastne kuhinje, ki bi izpolnila njihove sanje in pričakovanja. Francoski oblikovalci so zato zasnovali kuhinjo za otroke, ki razvija njihovo fino motoriko in komunikacijske ter razumske spretnosti. Otroci se učijo potrpežljivosti, koncentracije in spoštovanja pri igri s kuhinjo še z drugimi otroki.

Primerna za vsako sobo

Elektronska otroška kuhinja se ponaša s stabilno konstrukcijo, skupne dimenzije otroške kuhinje znašajo 53*34*97 cm, višina delovne površine je 49 cm, medtem ko skupna višina meri 97 cm. Kuhinja je dostopna iz vseh strani, zadnja stran je prekrita s simpatičnimi motivi kuhinje. V paket otroške kuhinje Bon Appetit Red&Green Smoby je vklučena tudi ena baterija CR2032.

Otroška kuhinja, francoskega proizvajalca Smoby, je edinstvena otroška igrača na najvišji ravni, ki se ponaša s kakovostno in atraktivno zasnovo. Smoby je osredotočen na prvorazredni dizajn, realno izdelavo vseh linij in dodatkov, kot tudi celotno funkcionalnost otroških igrač. Vsi robovi na kuhinjah Smoby so zaobljeni in nežni, z ozirom na varnost otroka, za kar bodo hvaležni predvsem starši. 

Lastnosti

  • kakovostna in varna otroška kuhinja
  • 23 dodatkov
  • vgrajen elektronski modul
  • baterije so priložene kompletu
  • primerna za otroke od 3. leta
  • zvočni in svetlobni efekti
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*34*97 cm
Skupna višina97 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,05 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.