Kuhinja z zvokom Bon Appetit Kitchen Grey Smoby s pečico za peko in hladilnikom s 23 dodatki

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Bon Appetit Grey, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinja, ki bo razveselila vse otroke od 3. leta starosti. Brezčasni francoski dizajn v sivi barvi bo otroke navdušil že na prvi pogled. Veselijo se lahko tudi kuhinjske ure in originalnih zvokov pri kuhanju, zahvaljujoč katerim je igra s kuhinjico še bolj realistična. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Del kuhinjice so priročna pečica za peko, hladilnik, kavomat z zamenljivimi kapsulami in štedilnik, ki daje zvok ob pripravi hrane. Kuharski mojstri se pri kuhanju lahko zanesejo na set 23 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Vsi detajli kuhinje so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, otroci imajo na voljo tudi veliko prostora za shranjevanje vseh dodatkov. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Hkrati pa si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu so namenjeni posamezna posoda in dodatki.

Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 53*33*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm. Elektronski modul deluje na 1 baterijo tipa CR2032. Francoski Smoby prinaša otrokom prvorazredne igrače najvišje kakovosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Lastnosti

  • zvočni efekt pri kuhanju
  • elektronski modul z baterijo CR2032
  • komplet 23 kuhinjskih dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn
  • za otroke od 3. leta
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*33*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina53 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,2 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.