Elektronska kuhinja Bon Appetit Smoby rdeča z zvoki in hladilnikom kavomatom in 23 dodatki

Opis izdelka

Elektronska kuhinja Bon Appetit, francoskega proizvajalca Smoby je moderna kuhinja, primerna za vse otroke od 3. leta starosti. Brezčasni francoski dizajn in čudovita rdeča barva bo prevzela vse kuharje, ki se bodo igrali z bogatim setom 23 dodatkov. Veselijo se lahko tudi kuhinjske ure in originalnih zvokov pri kuhanju, zahvaljujoč katerim je igra s kuhinjico še bolj realistična. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Otroci se bodo z njim igrali leta in leta.

Dečki in deklice se bodo zabavali tudi s pečico, hladilnikom, štedilnikom in kuhalno ploščo ter tudi s kavnim avtomatom s kapsulami. Bogata oprema vsebuje kar 23 dodatkov. Med pripomočki se nahajajo lonec, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka. Vsi detajli kuhinjice so skrbno prilagojeni otroškim rokicam, ki si tako razvijajo svoje tipne zaznave, koordinacijo gibov in fine motorične spretnosti. Z igro se razvijajo tudi komunikacijske spretnosti, saj otroci z igro posnemajo odrasle. Hkrati pa si izboljšujejo svojo koncentracijo in dojemanje, naučili se bodo, čemu je namenjena posamezna posoda in dodatki.

Kuhinja stoji na stabilnih nogah, celotne mere znašajo 53*34*97 cm z višino pulta 49 cm, zahvaljujoč kateremu bodo vsi starši znali določiti, ali je pult v kuhinji dovolj visok za njegovega spretnega malčka. Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije.

Funkcije in lastnosti

  • vgrajen elektronski modul
  • zvočni efekt
  • od 3. leta starosti
  • hladilnik
  • pečica za peko
  • ponev
  • espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami
  • bogata oprema 23 dodatkov
  • francoska kakovost in dizajn izdelka
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*33*96 cm
Skupna višina96 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Skupna dolžina53 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,0 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 included
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.