Kuhinja Bon Appétit Smoby elektronska z zvoki, kavnim avtomatom in 23 dodatki rdeče-srebrna

Opis izdelka

Otroška kuhinja Smoby Bon Appétit predstavlja enega izmed najbolj dodelanih izdelkov med otroškimi kuhinjami na trgu. Zasnovana je v čudoviti in sveži barvni kombinaciji žareče rdeče, ki je dopolnjena s srebrno in belo barvo. Elektronska kuhinja ima realističen dizajn, njena zasnova pa ustreza zadnjim trendom stanovanjskega dizajna in arhitekture. To naredi igro bolj privlačno in zabavnejšo. Otroška kuhinja je primerna za otroke od 3 let starosti. Otroci obožujejo igro s kuhinjo, ki se je ne bodo naveličali še dolga leta. Zahvaljujoč svoji zasnovi, je kuhinja dostopna iz vseh strani, zato omogoča igro za več otrok skupaj. Igra z otroško kuhinjo pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, hkrati pa z njo otroci posnemajo odrasle. Pripomočki, dodatki, vratca in gumbi so prilagojeni drobnim otroškim ročicam. Kuhinja je primerna za deklice in dečke.

Z igranjem v otroški kuhinji si urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov. Kuhinja ima mnogo razburljivih dodatkov, ki vašega otroka ne bodo nehali navduševati. Ima vgrajen elektronski modul in daje realistične zvoke. Kuhinja Bon Appétit Kitchen ima veliko prostora za shranjevanje. Del kuhinje sestavlja hladilnik z realistično sličico vsebine hladilnika. Poleg nje je pečica z odpirajočimi vratci, kjer lahko otroci pečejo kolačke. Delovni pult kuhinje za otroke vsebuje električni štedilnik z dvema kuhalnikoma za kuhanje in pečenje in korito za pomivanje posode. Štedilnik daje pri kuhanju realistične zvoke Blop Blop Blop.

Nad delovnim pultom kuhinje je stojalo, na katerem je vgrajen espresso kavni avtomat z zamenljivimi kapsulami različnih okusov. Nad njim je kuhinjska ura, ki ne sme manjkati v nobeni pravi kuhinji, v gornjem delu pa so kaveljčki za kuhinjsko opremo. Med kreativne dodatke kuhinje sodijo lonec s pokrovko, krožniki s priborom, kozarci, skodelice za kavo, nadomestne kapsule za kavni avtomat, kuhinjska posoda, ponvica, piškoti in testenine. Otroška kuhinja Smoby ima mnogo prostorov za shranjevanje in zahvaljujoč svoji kompaktni velikosti, se lahko brez težav umesti v katero koli otroško sobo. Kuhinja za otroke je stabilna in varna za nežne otroške ročice.

Njeni robovi so zaobljeni, plastika pa je prijetna in žametna na dotik. Kuhinja je visoka 97 cm, njene dimenzije so 53*34*97 cm. Kuhinja diha francoski šarm in eleganco. Smoby je že dolga leta proizvajalec kakovostnih otroških igrač izjemnega dizajna. Podjetje Smoby je proizvajalec otroških igrač najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije. Elektronska otroška kuhinja deluje na 1x AA/LR6 1,5 V baterijo, ki je priložena kompletu. S to kuhinjo bo vsak otrok postal mali šef kuhinje. Kaj vam bodo pa danes skuhali vaši otroci?

Funkcije in lastnosti 

  • vgrajen elektronski modul
  • elektronska kuhinja na 1 x AA baterijo
  • realistični zvoki kot pri kuhanju Blop Blop 
  • 23 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • realističen hladilnik 
  • pečica z odpirajočimi vratci
  • od 3 let starosti
  • francoski izdelek Smoby
  • skupna višina 97 cm
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*34*97 cm
Skupna višina97 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,05 kg
OpombaBattery: 1 x CR2032 INCLUDED
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.