Kuhinja Bon Appétit Chef Smoby s hladilnikom, kavnim avtomatom in 23 dodatki oranžno-srebrna

Opis izdelka

Otroška kuhinja Smoby Bon Appétit Chef predstavlja enega izmed najbolj dodelanih izdelkov med otroškimi kuhinjami na trgu. Zasnovana je v čudoviti in sveži barvni kombinaciji oranžne barve, ki je dopolnjena s srebrno in belo. Elektronska kuhinja ima realističen dizajn, njena zasnova pa ustreza zadnjim trendom stanovanjskega dizajna in arhitekture. To naredi igro zanimivo in še bolj privlačno. Otroška kuhinja je primerna za otroke od 3. leta starosti. Otroci se radi igrajo s kuhinjami, ki se jih ne bodo naveličali še leta in leta. Zahvaljujoč svojemu dizajnu je kuhinja dostopna iz vseh strani, zato omogoča igro večim otrokom skupaj. Igra z otroško kuhinjo pri otrocih razvija komunikacijske spretnosti, otroci pa z vzajemno igro posnemajo odrasle. Pripomočki, dodatki, vratca in gumbi so prilagojeni drobnim otroškim rokicam. Kuhinja je primerna za dečke in deklice. Otroci si z igro v kuhinji urijo motorične sposobnosti, tipno zaznavnost in koordinacijo gibov. Kuhinja je opremljena z mnogimi razburljivimi dodatki, ki jih otroci ne bodo nehali občudovati.

Kuhinja Bon Appétit Chef Smoby ima veliko prostora za shranjevanje. Kuhinja ima tudi hladilnik z realistično sličico vsebine hladilnika. Poleg nje je pečica z odpirajočimi vratci, kjer lahko otroci spečejo pecivo. Delovni pult kuhinje za otroke vsebuje električni štedilnik z dvema kuhalnikoma za kuhanje in pečenje in korito za pomivanje posode. Ima tudi majhno jedilno mizico za serviranje. Nad kuhinjskim pultom je stojalo, v katerem je vgrajen espresso kavni avtomat z nadomestnimi kapsulami in različnimi priokusi. Nad njim je kuhinjska ura, ki ne sme manjkati v nobeni pravi kuhinji, na zgornjem delu pa so kaveljci za kuhinjsko posodo. Med kreativne dodatke kuhinje sodijo lonec s pokrovko, krožniki s priborom, kozarci, skodelice za kavo, nadomestne kapsule za kavni avtomat, kuhinjska posoda, ponvica, piškoti in testenine. 

Otroška kuhinja kuhinja ima ogromno prostora za shranjevanje in se zahvaljujoč kompaktni velikosti umestila v vsako otroško sobico. Kuhinja za otroke je stabilna in varna za nežne otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, plastika je prijetna in žametna na dotik. Kuhinja je visoka 97 cm, njene dimenzije so 53*34*97 cm. Kuhinja diha francoski šarm in eleganco. Smoby že dolga leta proizvaja kakovostne otroške igrače izjemnega dizajna. Podjetje Smoby je dolgoletni proizvajalec kakovostnih otroških igrač najvišje kakovosti in najmodernejšega dizajna. Izdelki Smoby izpolnjujejo stroge evropske kriterije. S to kuhinjo bo vsak otrok postal mali šef kuhinje. Kaj vam bodo pa danes skuhali vaši otroci? 

Funkcije in lastnosti

  • 23 dodatkov
  • espresso kavni avtomat s kapsulami
  • električni štedilnik
  • korito za pomivanje posode
  • hladilnik z odpirajočimi vratci in realistično vsebino
  • primerna od 3. leta starosti
  • žive barve
  • francoski izdelek Smoby
  • skupna višina 97 cm
  • primerna za deklice in dečke
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost53*34*97 cm
Skupna višina97 cm
Višina delovne površine49 cm
Dimenzije paketa50*20*66 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,5 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.