Kuhinja 44 Cats Cooky Smoby s premičnimi krili in 24 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Otroška kuhinja s čudovitim motivom risanke 44 Cats je čudovita kuhinjica z odpirajočim pultom, ki bo prevzela vse otroke od 18. meseca starosti dalje. Čudovita oranžno bela barvna kombinacija z zvezdicami bo okrasila in popestrila vsako otroško sobico, spretne kuharice pa se lahko veselijo seta 24 dodatkov, med katerimi bodo našli kozarčke, krožničke, skodelice, pribor, zajemalko, solnico, lonec in ponev za cvrtje. Vgrajeni kavni avtomat z dodatnimi kapsulami bo otroke osvežil, med kuhanjem pa ne bodo pozabili niti na pečico, kuhalnik in pomivalno korito, čas zabavne igre pa bo beležila ura, nameščena na napi, tam pa so tudi kaveljci za kuhinjske pripomočke.

Na poličke ob straneh lahko zložite vse dodatke, ki jih bodo otroci pri delu potrebovali. Razprta krila na delovnem pultu bodo kuharjem omogočila tudi dodaten prostor za shranjevanje, kamor lahko po kosilu odložijo žličke in vilice.  Pravljična kuhinja je zasnovana v živih barvah, vratca na pečici pa so okrašena z mucki iz risanke, ki bodo otroke navdušile že na prvi pogled. Je prav ustvarjena za igro kuharjev, kjer se bo z njo zabavalo tudi več otrok skupaj, prijatelji in sorojenci, ki bodo na naraven način razvijali svoje odnose in se medsebojno naučili sobivati. Razvijali bodo tudi fino motoriko in jezikovne ter komunikacijske spretnosti. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Dimenzije kuhinje znašajo 66*35*85 cm. Višina delovnega pulta je 42 cm.

Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša igrače najvišje kakovosti za otroke različnih starostnih kategorij. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost in originalen videz.

Lastnosti

  • kuhinjica s krili
  • motiv iz risanke 44 Cats
  • vgrajeni kavni avtomat s kapsulami
  • pečica za peko
  • primerna od 18. meseca
  • bogata oprema 24 dodatkov
  • kakovosten francoski izdelek
  • trpežna plastika, žametna na dotik
  • zaobljeni robovi
  • spodbuja otroško fantazijo in ustvarjalnost
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost66*35*85 cm
Skupna višina85 cm
Višina delovne površine42 cm
Dimenzije paketa49*15*64 cm
Višina sedeža41 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,20 kg
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.