Igriva kuharica Chef Smoby Cup Cake v lončkih z recepti in modelčki za peko od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Cup Cake v lončkih z recepti in modelčki za peko je fantastičen kreativen komplet za vse male slaščičarje, s katerim si bodo sami spekli odlične tortice iz pravih sestavin.  Igriva kuharica za peko Cup Cake barvnih kolačkov je primerna za vse ljubitelje sladkarij od 5. leta starosti. Pri izdelavi in okraševanju sladkih priboljškov, bodo mali slaščičarji in slaščičarke delali s pravimi sestavinami in svoji izdelki jih bodo kar dvojno razveselili. Veselili se ne bodo le lastno izdelanih in ročno okrašenih tortic, ampak bodo za svoje delo kasneje nagrajeni tudi s sladko nagrado. 

Ta kreativen komplet za vse spretne in kreativne otroke vsebuje kar 16 dodatkov. Vsebuje 6 barvnih lončkov, skledico za pripravo testa, žličko, zajemalke, 3 nastavke za okraševanje, zeleni pladenj, recepte in prave surovine, ki so potrebne za peko in okraševanje Cup cakes tortic. Peka kolačkov s tem ustvarjalnim setom za otroke je resnično preprosta. Dovolj je, da testo po receptu za peko pripravite iz priloženih sestavin, ga položite za 1 minuto v mikrovalovko, ga okrasite in zabava se lahko začne.

Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Cup Cake v lončkih z recepti in modelčki za peko, je odlična in zabavna igrača, ki prihaja iz delavnice uglednega proizvajalca kakovostnih igrač za otroke, Smoby. S pomočjo te igre in z oponašanjem odraslih, se bodo otroci seznanili z izdelovanjem slaščičarskih sladkih poslastic. Pri igri se razvijata otroška domišljija in ustvarjalnost, kot tudi drobna motorika rok. Pri peki sladkih Cup Cake tortic se bodo otroci naučili vzajemnega sodelovanja in komunikacije, s čimer bodo razvijali svoje jezikovne in komunikacijske spretnosti.

Plastika na igračah Smoby je izdelana iz kakovostnih in na dotik prijetnih materialov ter je za zdravje maksimalno varna. Igrače francoskega podjetja Smoby izpolnjujejo tudi te najstrožje kriterije varnosti in kakovosti in zato je igriva kuharica za otroke Chef Smoby Cup Cake v lončkih z recepti in modelčki za peko za otroške aktivnost maksimalno varna. Privoščite veselje vašim otrokom z lastnoročno spečenih in okrašenih tortic Cup Cake.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Dimenzije paketa30*7*30 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvapastelna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.