Igriva kuharica Chef Smoby Čokoladnica z recepti in modelčki za izdelavo čokoladnih bonbonov od 5 leta

Opis izdelka

Igriva kuharica za otroke Chef Smoby Čokoladnica z recepti in modelčkom za izdelavo čokoladnih bombonov je popoln ustvarjalni set narejen za izdelavo čokoladnih bombonov po priloženem receptu. Otroška čokoladnica je primerna za vse ljubitelje sladkarij od 5. leta starosti. Pri izdelavi in okraševanju sladkih priboljškov, bodo mali slaščičarji in slaščičarke delali s pravimi sestavinami in svoji izdelki jih bodo kar dvojno razveselili. Veselili se ne bodo le lastnoročno izdelanih in ročno okrašenih sladkarij iz sladke čokolade, ampak bodo za svoje delo kasneje nagrajeni tudi s sladko nagrado.  Priskrbite svojim otrokom zabavo in veselje za ure in ure, z lastnoročno izdelanimi sladkimi čokoladnimi bomboni.

Mali slaščičarji na voljo nimajo le receptov, ki jih potrebujejo za izdelavo sladkih slaščic, ampak tudi mnogo nastavkov in posodic. Del tega čudovitega ustvarjalnega seta za otroke je tudi pripomoček z dvema posodicama za čokolado, modelček za vlivanje popolnih čokoladnih bombončkov, pripomoček in nastavki za okraševanje, paličice za bombone in tudi stojalo za sladke umetnije. Končane čokoladne bombone bodo otroci postavili na moder večnadstropni pladenj in z njimi postregli svoje goste. Dimenzije modelčka za izdelavo čokoladnih bombonov so 40*21*21 cm. Sladke čokoladne sladkarije lahko malčki okrasijo z barvnimi okraski, različnih barv.

Čokoladnica z recepti je odlična in zabavna igrača, ki prihaja iz delavnice uglednega proizvajalca kakovostnih igrač za otroke, Smoby. S pomočjo te igre se bodo otroci seznanili z izdelovanjem slaščičarskih sladkih poslastic. Pri tej igri se razvijata otroška fantazija in kreativnost, kot tudi drobna motorika rok. Pri izdelavi čokoladnih bombonov se bodo otroci naučili vzajemnega sodelovanja in komunikacije, s čimer bodo razvijali svoje jezikovne in komunikacijske spretnosti. Plastika na igračah Smoby je izdelana iz kvalitetnih in na dotik prijetnih materialov in je za otrokovo zdravje maksimalno varna. Igrače francoskega podjetja Smoby izpolnjujejo tudi te najstrožje kriterije varnosti in kakovosti, in zato je Igriva kuharica čokoladnica za izdelavo sladkarij iz čokolade za otroško igro popolnoma varna.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 5 let
PorekloFrancija
Velikost40*21*21 cm
Skupna višina21 cm
Dimenzije paketa30*15*45 cm
Skupna dolžina40 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.