Dodatni del kretnica za fleksibilno avtostezo FleXtrem Discovery Multi-Circuits Set Smoby 6 delov za ustvarjanje križišč od 4 leta

Opis izdelka

Presenetite svoje male tehnike s kakovostnim dodatnim delom kretnico, ki je popolna razširitev za avtostezo FleXtrem Discovery, francoskega proizvajalca Smoby. Zahvaljujoč brezčasnemu 6-delnemu setu bodo vaši najmlajši kretnico lahko pripeli na stezo in menjavali smer vožnje dirkalnih avtomobilčkov kot na pravem križišču. Načrtovali bodo najboljše mesto za namestitev kretnice in tako na polno razvijali svojo domišljijo in tehnično predstavnost pri sestavljanju še bolj zapletene avtosteze. Kretnica je primerna in lahka za otrokovo uporabo, prilagojena je majhnim otroškim rokicam. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase ki je prijetna na dotik in se preprosto pripenja na stezo. 

Pri sestavljanju avtosteze se razvija tudi otrokova fina motorika, gibalne spretnosti ter logično in prostorsko mišljenje. Dodatki za avtosteze FleXtrem razširjajo igralne možnosti, otroci lahko vključijo svojo ustvarjalnost in domišljijo pri gradnji adrenalinske avtosteze. Igra dirkačev in konstruktorjev pomaga otrokom, da se približujejo svetu odraslih, se zabavajo ob dirkah in se hkrati učijo zanašati sami nase ob gradnji steze za svoje avtomobilčke. Pri igrah s prijatelji in sorojenci si dečki in deklice širijo tudi svoj besedni zaklad, urijo komunikacijske veščine in se učijo sodelovati na skupnem projektu.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 4 let
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa32*7*21 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.