Kozmetična torbica s kozmetiko My Beauty Make Up Set Smoby z maskaro, šminko, senčilom in čopičem in pilico

Opis izdelka

Kozmetična torbica z dodatki My Beauty, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke, predvsem za deklice od 3. leta starosti, ki se rade igrajo vizažistke in kozmetičarke. V elegantni beli kozmetični torbici z zadrgo bodo našle ogromno dodatkov za lepotičenje – spiralo, šminko za ustnice, senčilo za veke, pilico za nohte in kremo za roke. Kozmetični dodatki so replike, delujejo pristno in so maksimalno varni za otroško igro. Zahvaljujoč priročni tekstilni torbici jih lahko deklice pospravijo in vzamejo s seboj na obiske k prijateljicam.

Posamezni dodatki so izdelani iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljeni robovi. Deklice lahko z njimi odprejo lasten lepotni salon. Na igriv način bodo odkrivale svet odraslih, se učile, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. 

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost18*2*13 cm
Teža90 g
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.