Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetika z manikiro s 13 dodatki

Opis izdelka

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo frizerje, vizažiste in manikerje. Kozmetični kovček v nežni modro rožnati barvi z napisom My Beauty Vanity v sebi skriva set 13 kozmetičnih dodatkov. Otroci jih bodo lahko kadar koli odnesli v kovčku s praktičnim držalom. Odprt kovček ponuja igralno površino z 2 premičnima stranskima predalčkoma, na katere si lahko pripravi potrebne kozmetične dodatke. Kozmetičen kovček z vzorcem rožic in veliko prostora za shranjevanje bo otroke zabaval leta in leta.

Pri igri frizerjev, manikerjev in vizažistov se bodo otroci zanesli na priročno ogledalo, v kateri bodo lahko preverili svoj videz po vsakem lepotičenju. Proizveden je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, paleto senčil, maskaro, čopič, glavnik, okrasni trak, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček vsebuje skriven odpirajoč predal in zahvaljujoč dvema praktičnima zaklepoma bodo zmeraj prepričani, da dodatki iz kovčka med prenašanjem ne bodo padli ven.

Kozmetični kovček je dimenzij 36*29*29 cm, je kompakten in lahek. Narejen je iz prvorazredne umetne mase, ki je trpežna in hkrati nežna na dotik. Otroci se bodo igrali različne poklice in odkrivali svet odraslih. Učili se bodo, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. Kozmetični kovček bo uporabljalo tudi več otrok skupaj, prijatelji, bratci in sestrice, ki bodo preizkušali vlogo frizerjev in strank. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. 

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost36*29*29 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa30*8*45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,8 kg
Barvamodrá
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna