Kozmetični kovček Frozen My Beauty Vanity Smoby frizerstvo in studio za nohte ter za make up stilistko s 13 dodatki

Opis izdelka

Kozmetični kovček My Beauty Vanity 3v1 francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno igračo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo frizerje, vizažiste in manikerje. Kozmetični kovček v čudoviti modri barvi z napisom Ledeno kraljestvo v sebi skriva set 13 kozmetičnih dodatkov. Otroci jih bodo lahko kadar koli odnesli v kovčku s praktičnim držalom. Odprt kovček ponuja igralno površino z 2 premičnima stranskima predalčkoma, na katera si lahko pripravijo potrebne kozmetične dodatke. Kozmetični kovček z vzorcem princesk iz animiranega filma Frozen bo otroke zabaval leta in leta, vsebuje pa tudi veliko prostora za shranjevanje.

Pri igri frizerk, manikerk in kozmetičark se bodo zanesli na priročno ogledalo, v kateri bodo lahko preverili svoj videz po vsakem lepotičenju. Proizveden je iz kakovostnega materiala, varnega za najmlajše otroke. Set replik otroške kozmetike vsebuje 2 laka za nohte, 2 šminki, paleto senčil, maskaro, čopič, glavnik, okrasni trak, prstan in kozmetične stekleničke. Kovček vsebuje skriven odpirajoč predal in zahvaljujoč dvema praktičnima zaklepoma bodo zmeraj prepričani, da dodatki iz kovčka med prenašanjem ne bodo padli ven.

Kozmetični kovček je dimenzij 36*29*29 cm, je kompakten in lahek. Narejen je iz prvorazredne umetne mase, ki je trpežna in hkrati nežna na dotik. Otroci se bodo igrali različne poklice in odkrivali svet odraslih. Učili se bodo, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. Kozmetični kovček bo uporabljalo tudi več otrok skupaj, prijatelji, bratci in sestrice, ki bodo preizkušali vlogo frizerjev in strank. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. 

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost36*29*29 cm
Skupna višina29 cm
Dimenzije paketa30*9*45 cm
Skupna dolžina36 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,89 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.