Kozmetična mizica s stolčkom My Beauty Dressing Table Smoby z ogledalom in 15 lepotilnimi dodatki

Opis izdelka

Kozmetična mizica My Beauty Dressing Table predstavlja originalno darilo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 3. leta starosti, ki se bodo z njim igrale kozmetičarke in frizerke. Kozmetični salon v nežnih barvah bo otroke navdušil že na prvi pogled, z njim se bodo igrali ure in ure. Razveselil pa jih bo tudi rožnati stolček, na katerega bodo posedli svoje stranke, in okroglo nastavljivo ogledalo iz prvorazrednega materiala, varnega za otroško igro. Pri negi za lase bodo otroci uporabljali glavnik in glavniček, različne lasne dodatke in čudovit srebrn trak za lase. Kozmetična mizica je opremljena s setom 15 dodatkov, med katerimi so tudi replike rdečila, spirale, posodice za obrazno masko, kreme za roke in laka za nohte, prstan, repliki parfuma in palete senčil za oči.

Mizica za deklice je opremljena z dvema predalčkoma, poličkami in škatlico, kamor lahko po igri pospravijo vse pripomočke. Kozmetična mizica je dimenzij 54*35*85 cm, je kompaktna in ne zavzema veliko prostora. Narejena je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je nežna na dotik. Deklice se bodo igrale kozmetičarke in odkrivale svet odraslih. Učile se bodo, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. Kozmetična mizica je primerna tudi za skupno igro več otrok. S tem si razvijajo komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirajo in pridobivajo občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. 

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost54*35*85 cm
Skupna višina85 cm
Dimenzije paketa40*25*70 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.