Kozmetična mizica s stolčkom Hello Kitty Smoby in 10 dodatkov

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke in jih presenetite z njihovim lastnim lepotnim salonom. Kozmetična mizica s stolčkom z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Čudovita rožnato-bela mizica z ogledalcem in stolčkom bo z motivom animiranega filma Hello Kitty navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami priljubljene mucke, ki ju poznajo otroci povsod po svetu. Male frizerke se bodo razveselile seta 10 dodatkov, v katerem se skrivajo 3 prstančki, glavnik in glavniček, ogrlica, zapestnica, naglavni trak in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani s poudarkom na varnost za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko Hello Kitty, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo frizerke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko, spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in dizajn. Pri igri s prijateljicami in sorojenci si izboljšujejo tudi komunikacijske spretnosti. Mere otroške mizice znašajo 49*36*94 cm, nosilnost stolčka pa je 50 kg.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*36*94 cm
Skupna višina94 cm
Dimenzije paketa49*19*64 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvaružová
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna