Kozmetična mizica s stolčkom Frozen Hairdresser Smoby z ogledalom z emblemom in 10 dodatki

Opis izdelka

Kozmetična mizica s stolčkom Frozen, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja popolno darilo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 3. leta starosti. Čudovita mizica v modro beli barvni kombinaciji z ogledalcem in stolčkom bo z motivom animiranega filma Ledeno kraljestvo navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami princesk Ane in Else, ki ju otroci poznajo širom sveta. Del kozmetične mizice je tudi set 10 dodatkov, med katerimi sta 2 steklenički za parfum, 2 škatlici, 2 elastiki in 2 špangi za lase, zapestnica in krtača za lase.

Vsi plastični elementi na kozmetični mizici imajo zaobljene robove s poudarkom na varnosti za vaše otroke. Del mizice je tudi ogledalo s pravljičnim emblemom Frozen, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za otroke. Otroci se bodo razveselili tudi prostora za shranjevanje v podobi malega predalčka pod ogledalom in poličk v obliki ledenih dreves. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo kozmetičarke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko in spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in komunikacijske veščine.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost45*29*85 cm
Skupna višina85 cm
Dimenzije paketa38*17*60 cm
Skupna dolžina45 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,82 kg
NosilnostNosnosť stoličky: max 50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.