Kozmetična mizica in tabure Frozen Hairdresser 2in1 Smoby z ogledalom in 10 dodatki

Opis izdelka

Kozmetična mizica s taburejem Frozen, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja čudovito darilo za vse otroke, predvsem pa za deklice od 3. leta starosti. Čudovita modra mizica z ogledalcem in taburejem bo z motivom animiranega filma Ledeno kraljestvo 2 navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami princesk Ane in Else, ki ju poznajo povsod po svetu. Del kozmetične mizice je tudi set 10 dodatkov: 3 prstančki, glavnik in glavniček, ogrlica, zapestnica, naglavni trak in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični elementi na kozmetični mizici imajo zaobljene robove s poudarkom na varnosti za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo kozmetičarke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko in spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in komunikacijske veščine.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost49*36*87 cm
Skupna višina87 cm
Dimenzije paketa49*20*64 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,34 kg
NosilnostNosnosť taburetky: max 50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.