Kozmetična mizica Frozen 2 Disney 2v1 Smoby s stolčkom in 10 dodatki

Opis izdelka

Pripravite svojim otrokom stilsko presenečenje v obliki njihovega lastnega kozmetičnega salona. Kozmetična mizica Frozen II z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Čudovita modra mizica z ogledalcem in stolčkom bo z motivom animiranega filma Ledeno kraljestvo 2 navdušila vaše najmlajše. Njena površina je okrašena s sličicami princesk Ane in Else, ki ju poznajo povsod po svetu. Del kozmetične mizice je tudi set 10 dodatkov: 3 prstančki, glavnik in glavniček, ogrlica, zapestnica, naglavni trak in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani s poudarkom na varnost za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice se lahko do sitega naigrajo pri opazovanju svojega obraza, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo kozmetičarke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko in spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in komunikacijske veščine. Mere mizice znašajo 49*36*94 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*36*94 cm
Skupna višina94 cm
Dimenzije paketa49*19*64 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.