Kozmetična mizica Enchantimals Smoby s stolčkom in 10 dodatki

Opis izdelka

Kozmetična mizica s stolčkom, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača, s katero se bodo deklice od 3. leta starosti igrale spretne vizažistke. Dekliška kozmetična mizica je izdelana v vijolični, modri in rdeči barvni kombinaciji in je okrašena z ornamenti, ki bodo male princeske navdušili že na prvi pogled. Pravljični motiv Enchantimals prinaša deklicam čudovite sličice čarobnih junakinj in njihovih neločljivih živalic, ki prebivajo v gozdu Everwilde, polnem fantazije in čarovnij. S tem motivom bodo deklice kozmetično mizico vzljubile že na prvi pogled in se z njo igrale ure in ure.

Kozmetično mizico lahko vaša deklica uporabi kot kozmetično mizico in frizerski salon h krati. Mizico lahko uporabljate tudi samostojno, saj se preprosto sname s podstavka. Veliko ogledalo je izdelano iz izjemno kakovostnega materiala, zato je varno za vse otroke. Deklice se bodo razveselile tudi bogatega seta dodatkov, med katerimi bodo našle krtačo za lase, različne stekleničke in elastike, preprosto vse, kar vsaka mala princeska potrebuje. S tem kozmetičnim setom bodo doživele ogromno zabave, medtem ko se bodo lahko igrale skupaj s svojimi sorojenci in prijatelji.

Kozmetična mizica je izdelana je iz prvorazredne umetne mase, ki je na dotik nežna in žametna. Igrača nima ostrih robov in je za igro varna. Mizica je stabilna zahvaljujoč štirim trdnim nogam. Delovni pult mizice je vijolične barve in okrašen s sličico Enchantimals. Višina mizice mize znaša 90 cm, ostale dimenzije pa merijo 45*29*90 cm. Del seta je tudi otroški stolček, modro-vijolične barve z višino 28 cm in nosilnostjo 50 kg. 

Kozmetična mizica z dodatki pri malih deklicah razvija domišljijo in predstavnost. Deklica se bo naučila ravnati s posameznimi pripomočki in hitro ugotovila, čemu so namenjeni. Skupaj s prijateljicami se lahko ličijo, izmišljajo najbolj primerno kombinacijo dodatkov, med tem pa se izboljšujejo njihove komunikacijske spretnosti in fina motorika, izboljšuje pa se tudi besedni zaklad. Kozmetična mizica s stolčkom Smoby je igrača, ki pripomore k vsestranskemu razvoju vseh otrok.  

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost45*29*90 cm
Skupna višina90 cm
Dimenzije paketa38*17*60 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,0 kg
Nosilnost50 kg
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.