Kozmetična mizica Enchantimals 2v1 Smoby s stolčkom in 10 dodatkov

Opis izdelka

Kozmetična mizica s stolčkom 2v1 je čudovita igrača za vse deklice od 3. leta starosti, ki prihaja z delavnice priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Dekliška kozmetična mizica je izdelana v vijolični, modri in rdeči barvni kombinaciji in je okrašena z ornamenti, tako da deluje izredno prijetno in nežno. Motiv Enchantimals prinaša deklicam čudovite sličice čarobnih junakinj z njihovimi neločljivimi živalcami, ki živijo v čarobnem gozdu Everwilde, polnem domišljije in čarovnij. Zaradi tega motiva bodo deklice to kozmetično mizico takoj vzljubile in se z njo igrale še leta in leta.

Kozmetično mizico lahko vaša deklica uporabi kot kozmetično mizico in frizerski salon h krati. Mizico lahko uporabljate tudi samostojno, saj se preprosto sname s podstavka. Veliko ogledalo se lahko obrača in je izdelano iz izjemno kakovostnega materiala, ki je za otroke varno. Deklice se bodo razveselile tudi bogatega seta dodatkov, med katerimi bodo našle 3 prstančke, zapestnico, 2 glavnička, stekleničke za parfume, ogrlico in trak za lase. Dodatke v rožnato-rdeči barvi s sličicami lahko po igri pospravijo v 3 funkcionalne predalčke. S tem kozmetičnem setom bodo deklice doživele ogromno ur odlične zabave, z njim pa se bodo lahko igrale tudi skupaj s svojimi sorojenci in prijateljicami.

Kozmetična mizica je izdelana iz trpežne plastike, ki je na dotik izjemno prijetna in žametna. Zaobljeni robovi bodo otrokom priskrbeli varno igro. Zahvaljujoč štirim trdnim nogam je mizica stabilna. Delovna površine dekliške mizice je vijolične barve in okrašena s sličico Enchantimals. Višina mizice mize znaša 94 cm, ostale dimenzije pa merijo 49*36*94 cm. Del seta je tudi otroški stolček, modro-vijolične barve, z višino 28 cm in nosilnostjo 50 kg. 

Kozmetična mizica z dodatki pri malih deklicah razvija domišljijo in predstavnost. Vaša mala hčerkica se bo naučila ravnati s posameznimi pripomočki in hitro ugotovila, čemu so namenjeni. Skupaj s svojimi prijatelji se lahko lepotičijo, izmišljajo najbolj primerne kombinacije dodatkov, kjer bodo urile svoje komunikacijske spretnosti, fino motoriko in širile svoj besedni zaklad. Kozmetična mizica s stolčkom Smoby je igrača, ki bo vsestransko razvijala vse otroke.  

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost49*36*94 cm
Skupna višina94 cm
Dimenzije paketa49*19*64 cm
Skupna dolžina49 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,4 kg
Nosilnost50 kg
Barvavijolična
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.