Kozmetična mizica s stolčkom My Very First Beauty Table Ecoiffier s sušilnikom za lase in 11 dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Kozmetična mizica s stolčkom My Very First Beauty Table francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Stilska rožnato siva mizica ponuja otrokom bogati set 11 dodatkov, s katerimi se bodo igrali frizerje ali princeske. Na voljo bodo imeli sušilnik za lase, 2 šminki različnih barv, spiralo za trepalnice, 3 zapestnice s perlami, krtačo in glavnik. Kozmetične dodatke bodo lahko pospravili v predalček ali pa poličke na straneh ogledala. Priročni stolček omogoča otrokom udobno sedenje tudi dlje časa.

Vsi plastični deli na kozmetični mizici so izdelani s poudarkom na varnost za vaše otroke. Deklice se bodo skupaj s prijateljicami in sorojenci igrali frizerke, se približevale svetu odraslih in urile svoje komunikacijske in jezikovne spretnosti. Skrbele bodo za svoje lase in se naučile uporabljati kozmetične dodatke in pripomočke. Prav tako si bodo razvijale svojo fino motoriko, logično mišljenje in predstavnost. Mere kozmetične mizice znašajo 43*20*67 cm, zahvaljujoč 4 nogam pa se mizica ponaša z visoko stabilnostjo.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki proizvaja kakovostne otroške igrače. Izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost43*20*67 cm / 20*20*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,84 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.