Kozmetična mizica Disney Princess Dressing Table Smoby z 10 dodatki

Opis izdelka

Kozmetična mizica Dressing Table francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse deklice od 2. leta starosti. Čudoviti stolček v rožnato beli barvni kombinaciji z ogledalom in stolčkom krasi animirani motiv Disneyjevih Princesk. Očarljiv motiv pravljičnih princesk bo očaral deklice že na prvi pogled. Del kozmetične mizice je tudi set 10 dodatkov, med katerimi sta 2 steklenički za parfum, 2 škatlici, 2 elastiki in 2 špangi za lase, zapestnica in krtača za lase.

Vsi plastični elementi na kozmetični mizici imajo zaobljene robove s poudarkom na varnosti za vaše otroke. Ogledalo v obliki srca je okrašen s pravljičnim emblemom s sličico princesk. Otroci se bodo razveselili tudi prostora za shranjevanje v podobi malega predalčka pod ogledalom in poličk v obliki dreves. Deklice si lahko v ogledalu opazujejo svoj obraz, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo kozmetičarke, s čimer se približujejo svetu odraslih in razvijajo svoje komunikacijske veščine. Prav tako si razvijajo fino motoriko in pridobivajo občutek za estetiko.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*29*86 cm
Skupna višina86 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.