Kozmetična mizica Disney Princess 2in1 Hairdresser Smoby in stolček z 10 lepotilnimi dodatki 94 cm višina

Opis izdelka

Kozmetična mizica in stolček Disney Princess, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse deklice od 3. leta starosti. Čudovita rožnata mizica z ogledalcem in stolčkom bo z animiranim motivom Disneyjevih Princesk navdušila vaše najmlajše. Pravljična kozmetična mizica je okrašena s sličicami princesk, originalni dizajn in nežni dodelani detajli pa bodo očarali otroke že na prvi pogled. Pri igri kozmetičark bodo deklice uporabile 10 dodatkov, med katerimi najdejo 3 prstančke, glavnik in glavniček, ogrlico, zapestnico, trak za lase in 2 steklenički za parfum.

Vsi plastični elementi na kozmetični mizici imajo zaobljene robove s poudarkom na varnosti za vaše otroke. Del mizice je tudi nastavljivo ogledalo s pravljično nalepko, ki je izdelano iz kakovostnega materiala, varnega za vse otroke. Vse kozmetične pripomočke lahko malčki pospravijo v priročne predalčke pod ogledalom. Deklice lahko v ogledalcu opazujejo svoj obraz, skrbijo za svoje lase in se s prijateljicami igrajo kozmetičarke ter se tako približujejo svetu odraslih. S tem si razvijajo svojo fino motoriko in spretnosti ter krepijo občutek za estetiko in komunikacijske veščine.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost49*36*94 cm
Skupna višina94 cm
Dimenzije paketa49*20*64 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Nosilnostmax. 50 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.