Kozmetična mizica elektronska My Beauty Center 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetični salon z manikiro ter 32 dodatkov

Opis izdelka

Razveselite svoje otroke z vrhunskim kozmetičnim salonom, francoskega proizvajalca Smoby. Elektronska kozmetična mizica My Beauty Center 3v1 ponuja dečkom in deklicam od 3. leta popolni welness program, pri katerem se bodo igrali frizerje, vizažiste in manikerje. Kozmetična mizica je sestavljena iz dveh delov, ki se sestavita v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 32 kozmetičnih dodatkov. Salon v nežni rožnati, modri in beli barvi bo otroke navdušil že na prvi pogled, z njo se bodo igrali ure in ure. 

Pri igri frizerjev bodo imeli otroci na voljo rožnati stolček, na katerega bodo posedli svoje stranke, in okroglo zrcalo iz prvorazrednega materiala, varnega za otroke. Za nego las bodo uporabili elektronski sušilnik z 2 nastavkoma, ki daje zvoke in sveti, likalnik, glavnik, krtačo, pripomočke za lase, frizerske škarje in čudoviti srebrn trak za lase. Notranji salon je opremljen z veliko prostora za shranjevanje, poličkami, 2 predalčkoma in priročnim odpirajočim zabojem, tako da bodo lahko po vsaki igri lepo pospravili vse dodatke.

Pri igri manikerjev in vizažistov se bodo zabavali z 2 lakoma za nohte, paleto senčil, šminkami z mehanskimi funkcijami, maskaro in stekleničko s kremo. Del seta je tudi replika elektronske UV lučke za strditev gel lakov, ki daje zvoke in sveti. Zahvaljujoč njej se bodo otroci še bolj pristno zabaval pri vsaki igri. Ko bo manikira končana lahko manikerka stranki na prst natakne velik prstan z okraski. Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Na tem mestu lahko frizerji skrbno umijejo lase svojim strankam ali pa svoji punčki, ki ni del paketa.

Sprednji del salona je namenjena plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka naročila v lepotnem centru. Krasi jo stojalo z napisom Beauty Center, poleg katerega si otroci nastavijo obvestilo, ali je salon odprt ali zaprt (v angleščini). Lepotilni dodatki, ki so na voljo, lahko mali trgovci postavijo na poličke ali pa v priročne predalčke. Kupci bodo plačali s plačilno kartico, ki jo vstavijo v terminal in od tam vzamejo potrdilo o nakupu. Salon je opremljen tudi s priročno blagajno, kamor bodo shranili gotovino. Na pultu se nahaja tudi vrtljiva brošura s cenami za ponujene storitve in dodatke. 

Kozmetični center je skupnih dimenzij 98*52*101 cm in se lahko hitro sestavi v obliko črke L in spet zloži v kompaktno obliko. Narejen je iz najkakovostnejše umetne mase, ki je trpežna in hkrati nežna na dotik. Otroci se bodo igrali različne poklice in odkrivali svet odraslih. Učili se bodo, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. S kozmetično mizico se bodo igrali dečki in deklice, z njim se bodo zabavali bratci in sestrice ter prijatelji. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. 

Francoski Smoby je vrhunski proizvajalec kakovostnih plastičnih igrač za otroke vseh starosti. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost98*52*101 cm
Skupna višina101 cm
Dimenzije paketa66*26*75 cm
Na baterijeDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža4,9 kg
OpombaBattery: 5 x AAA/LR03 (not included)
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.