Zdravniški kovček Peppa Pig Smoby s 25 dodatki

Opis izdelka

Zdravniški set v priročnem kovčku, francoskega proizvajalca Smoby je čudoviti set igrač za bodoče zdravnike in zdravnice od 3. leta starosti. V kovčku se nahaja kar 25 priročnih dodatkov, ki jih nujno potrebuje vsak pravi zdravnik. Mednje spada na primer stetoskop, injekcija, očala, termometer, škarjice, stekleničke in škatlice za zdravila in obliže, kladivce in sličica za pregled vida in otoskop. Otroški kovček je lahek in izdelan iz plastike, ki je prijetna na dotik. Prijetna rožnata barva in motiv prašička Peppa Pig bo razveselila vsakega otroka. Je lahek za prenašanje in shranjevanje, priročni ročaj pa je prilagojen otroškim rokicam.

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, hkrati pa prispeva tudi k vsestranskemu otrokovemu razvoju. Z igranjem s pripomočki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Pri igri zdravnikov se bodo otroci naučili logičnega mišljenja in se zavedali vzrokov in posledic. Velikost kovčka znaša 26*11*24 cm.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby proizvaja kakovostne in edinstvene igrače edinstvenega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo navdušile vsakega otroka. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*11*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.