Zdravniški kovček Hello Kitty Smoby s 25 dodatki

Opis izdelka

Zdravniški kovček s pripomočki, francoskega proizvajalca Smoby je brezčasen set zdravniških pripomočkov, ki prihaja v paketu s praktičnem rožnatem kovčku s prozornim vrhnjim delom. Je prav ustvarjen za otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo poklice zdravnikov. Kovček z animiranim motivom Hello Kitty ponuja otrokom kar 25 dodatkov, zahvaljujoč katerim bodo svojim pacientom priskrbeli najboljšo oskrbo. Med pripomočki bodo našli stetoskop, brizgo, zdravniška očala, termometer, otoskop, kladivce, obliže, škarjice, kartico za preverjanje vida, kartico z zaznamki o pregledu in škatlice ter stekleničke z zdravili. Otroški zdravniški kovček je lahek in izdelan iz plastike, ki je žametna na dotik. Zahvaljujoč priročnemu ročaju ga bodo otroci z lahkoto prenašali.

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, ampak v veliki meri prispeva tudi k otrokovem razvoju. Z igranjem z zdravniškimi pripomočki in dodatki se razvija njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Z uporabo predmetov, ki jih zdravniki uporabljajo pri delu, se otroci približujejo svetu odraslih. Učijo se logičnega razmišljanja, komunicirati s pacienti in jim pomagati. Mere kovčka znašajo 26*11*24 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter sodoben videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*11*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,5 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.