Kovček s potrebščinami za nego Baby Care Briefcase Smoby za dojenčka z 19 dodatki

Opis izdelka

Kovček s potrebščinami za nego Baby Care Briefcas, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti. V originalnem modro-belem kovčku z zdravniškim vzorcem je set 19 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo vsak pregled zelo zabaven. Dečki in deklice bodo med njimi našli obliže, zdravniška očala, zdravniške izvide in obrazce z nalepkami, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse in motorične funkcije, otroški sirup, žličko, injekcijo in posodico za kremo. Lahek kovček razpolaga s priročnim držalom, tako da lahko otroci kadarkoli odidejo na pregled k svojim malim pacientom in se igrajo zdravnike.

Otroški set za zdravnike ni le izjemno zabavna igrača z realističnim dizajnom, hkrati pa prispeva tudi k vsestranskemu otrokovemu razvoju. Z igro s pripomočki se razvijajo njihova fina motorika in gibalne spretnosti. Zelo pomembno je voditi najmlajše k temu, da bi se igrali poklice odraslih. S tem pridobivajo določen občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in predstavnost. Pri igri zdravnikov se bodo otroci naučili logičnega mišljenja, pomagati bližnjim in si razvijali svoje socialne veščine. Velikost kovčka znaša 20*25*7 cm.

Smoby že leta in leta prinaša otrokom originalne igrače pravega francoskega dizajna. Material igrač Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen za otroške rokice. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Izdelki Smoby vsestransko pripomorejo k razvoju vaših otrok, oblikujejo njihovo osebnost in bodo prevzeli tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter brezčasen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost20*24*6 cm
Dimenzije paketa25*6*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.