Kovček z orodjem Flash McQueen Cars XRS Smoby in delovnim orodjem ter 23 dodatkov

Opis izdelka

Kovček z orodjem in sestavljivim avtomobilčkom McQueen XRS, francoskega proizvajalca Smoby je idealna igrača za vsakega domačega mojstra od 3. leta starosti dalje. Priročen set kovčka v rdeče-črni barvi prihaja v motivu priljubljene risanke Avtomobili. Otroci se lahko veselijo bogatega seta 24 dodatkov, med katerimi bodo našli izvijač, ključ, vijake in sestavne dele avtomobilčka McQueena. S to igračo bo otrok postal pravi mali avtomehanik, ki bo sestavil svoj lasten avtomobilček.

Orodje je izdelano iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik. Igrača je zasnovana tako, da bi mali otroci lahko z gotovostjo in pravilno razumeli njeno sestavo in se z njo igrali. Zahvaljujoč držalu lahko kovček prenašate, otroci pa se bodo z njim igrali tudi na obiskih in izletih. Pri sestavljanju avtomobilčka pridobivajo občutek za odgovornost lastnih dejanj, razvija se njihova ustvarjalnost, domišljija in fantazija. Z igranjem z avtomobilčki si izboljšujejo svojo fino motoriko in gibalne spretnosti ter tudi logično mišljenje in tehnično domišljijo

Smoby je francoska znamka otroških igrač, ki jamči za kakovost in trpežnost vseh svojih igrač, ki so izdelane po strogih normah evropskega standarda. Francoska znamka Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja. Uporabljeni materiali na igračah Smoby so trdni in trpežni, hkrati pa nežni in gladki za otrokove rokice. Barve na igračah Smoby spodbujajo otroško fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost26*10*24 cm
Skupna višina30 cm
Skupna dolžina26 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvardeča
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.