Kovček z delovnim orodjem Black&Decker Tool Box Smoby s 6 dodatki

Opis izdelka

Delovni kovček z orodjem Black&Decker Tool Box francoskega proizvajalca Smoby bo razveselil vse otroke, predvsem pa dečke od 3. leta starosti. Kovček v oranžno črni barvi vsebuje set 6 dodatkov, med katerimi so delovna orodja – žagica, izvijač, klešče, kladivo in montažni ključi. Otroci se bodo z njim igrali mojstre, kovček je opremljen s priročnim ročajem, s katerim se lahko nosi. Mali domači mojstri bodo tako dobili prve izkušnje in se naučili uporabljati delovno orodje. Kovček je proizveden iz trdne in trpežne plastike z nežno površino, dečki pa se bodo razveselili tudi originalnega motiva z oznako delovnega orodja Black&Decker. 

Igre vlog odraslih omogočajo otrokom vsestranski razvoj. Na igriv način se tako približujejo svetu odraslih, preizkušajo in raziskujejo, kakšno je življenje mojstra popravil. Z igro s kovčkom in orodjem se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Z uporabo orodja se spodbuja tudi razvoj logike in koncentracije, dečki odkrivajo nove možnosti igre, s katerimi razstavljajo in popravljajo reči. Originalni kovček s setom delovnega orodja bo otrokom prinesel ure in ure odlične zabave.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost30*19*16 cm
Skupna višina30*19*16 cm
Barvaoranžna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.