Kovček z sestavljivim avtomobilčkom Spidey Box Spidey Marvel Smoby s figurico in delovnim orodjem 13 delov

Opis izdelka

Kovček z avtomobilčkom za sestavljanje Spidey Box Marvel Smoby predstavlja čudovito darilo za vse otroke, predvsem pa za dečke od 3. leta starosti. Originalni kovček v rdeče modri barvi ponuja otrokom set 13 dodatkov, med katerimi so vijaki, 4 koleščki, izvijač, montažni ključi, figurica Spidermana ter montažni elementi avtomobilčka, ki ga sami sestavijo. Pri sestavljanju avtomobilčka se bodo mali mojstri odlično zabavali, trenirali svoje veščine in pridobivali izkušnje pri delu z orodjem. Kovček z orodjem je izdelan iz trpežne plastike z nežno površino in animiranim motivom Spideyja poznanega iz svetovno znanega studia Marvel.

Pri igri vlog odraslih se otroci na igriv način približujejo svetu odraslih, preizkušajo svoje veščine in pridobivajo nova znanja. Z igro s kovčkom in orodjem se razvijajo otrokova fina motorika in gibalne spretnosti. Uporaba orodja in sestavljanje avtomobilčka spodbuja tudi razvoj logičnega sklepanja in koncentracije. Motiv Spidermana v pestrih barvah pri otrocih spodbuja uporabo domišljije in predstavnosti. Vse te možnosti za igro, zabavo in igrivo učenje bo omogočil ta odličen montažni set originalnega dizajna. Mere otroškega kovčka znašajo 25*11*24 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom le najkakovostnejše igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne standarde.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost25*11*24 cm
Dimenzije paketa25*11*24 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.