Kotiček za nego mucke Cat Care and Grooming Écoiffier z ležiščem in 9 kozmetičnimi dodatki od 18 mes

Opis izdelka

Kotiček za nego mucke Cat Care predstavlja izjemno igračo za vse otroke od 18. meseca starosti, ki radi skrbijo za živalce. Razveselili se bodo bogatega seta dodatkov, med katerimi se nahajajo sušilnik, tekoče milo, steklenička, škarjice, glavniček, krtača, skledica z briketi, pločevinka, prha in prav tako siva plišasta mucka. Kotiček za nego v modri barvi na trdnih podstavkih otrokom ponuja priročen pult, na katerem bodo lahko poskrbeli za mucko in ji priskrbeli kozmetično nego. Pult je opremljen s predalčki za posamezne dodatke, s čimer se bodo otroci lahko igrali v pristni negi za svojega hišnega ljubljenčka.

Kotiček za nego lahko prenašate in ga postavite tja, kjer se ga najbolj potrebuje. Izdelan je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, kar omogoča varno igro. Otroci se bodo igrali frizerje za živali, zahvaljujoč čemur se bodo približevali svetu odraslih, se učili prevzemati odgovornost in razvijali svojo domišljijo in predstavnost. Naučili se bodo pomagati živalim in se zanimali za svojo okolico. S tem si izboljšujejo svojo fino motoriko, logično razmišljanje ter se učijo hitreje odločati v pomembnih situacijah. 

Francoski proizvajalec Écoiffier že leta in leta otrokom prinaša kakovostne igrače, ki izpolnjujejo najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa francoski proizvajalec z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z upoštevanjem varnostnih kriterijev med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost40*29*35 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža1,5 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.