Vrtna kosilnica Garden&Seasons Ecoiffier z zvokom od 18 mes

Opis izdelka

Otroška vrtna kosilnica Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je originalna vrtna igrača za vse razigrane otroke od 18. meseca starosti. Turkizno zelena kosilnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, s trpežnimi lastnostmi. Stabilnost in preprosto vodenje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomski ročaj, ki je prilagojen malim otroškim rokicam. Ob vlečenju za rdečo zagonsko vrv daje kosilnica mehanski zvok kot pri resničnem zaganjanju. Na kosilnici se nahaja tudi pokrov posode za gorivo, zahvaljujoč čemur je igra še bolj realistična.

Zahvaljujoč tej vrtni igrači se pri otrocih razvija njihovo logično mišljenje, saj ugotavljajo, kako orodje deluje in čemu je namenjen. Otroci si tako izboljšujejo fino in grobo motoriko in gibalne spretnosti, vesele barve pa v njih vzbujajo domišljijo in predstavnost. Z igro poklicev vrtnarjev ali pomočnikov pri hišnih opravilih se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Mere te brezčasne kosilnice znašajo 44*26*49 cm, kjer skupna višina meri 49 cm in dolžina 44 cm. Kosilnica nima elektronskih funkcij.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost44*26*49 cm
Skupna višina49 cm
Skupna dolžina44 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,44 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.