Vrtna kosilnica XL Garden&Seasons Ecoiffier z zvokom in funkcijami od 18 mes

Opis izdelka

Otroška vrtna kosilnica XL Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična vrtna igrača za vse razigrane otroke od 18. meseca starosti. Kosilnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, s trpežnimi lastnostmi. Sestavlja jo tudi zbiralnik za travo, ki se odpre in ga lahko kadar koli namestite na kosilnico. Stabilno in preprosto vodenje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomski ročaj, ki je prilagojen za male otroške rokice. Ob vlečenju za rdečo zagonsko vrv daje kosilnica mehanski zvok kot pri resničnem zaganjanju. Na kosilnici se nahaja tudi rdeč pokrov posode za gorivo, zahvaljujoč čemur je igra še bolj realistična.

Zahvaljujoč tej vrtni igrači se pri otrocih razvija njihovo logično mišljenje, saj ugotavljajo, kako orodje deluje in čemu je namenjen. Otroci si tako izboljšujejo fino in grobo motoriko in gibalne spretnosti, vesele barve pa v njih vzbujajo domišljijo in predstavnost. Z igro poklicev vrtnarjev ali pomočnikov pri hišnih opravilih se otroci približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Mere te priročne kosilnice znašajo 74*29*54 cm, kjer skupna višina meri 54 cm in dolžina 74 cm. Kosilnica nima elektronskih funkcij.

Écoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke. V svetu, kjer se najpogosteje srečujemo z izdelki proizvedenimi na Kitajskem, izstopa proizvajalec Écoiffier, z originalnim dizajnom, ki nastaja po navdihu najnovejših trendov, z varnostnimi kriteriji med izdelavo in kakovostjo po konkurenčnih cenah.

Doprava nad 39€ SI zima

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček
StarostOd 18 mesecev
PorekloFrancija
Velikost74*29*54 cm
Skupna višina54 cm
Skupna dolžina74 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,89 kg
Barvazelena
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.