Košarica za piknik Peppa Pig Smoby z jedilnim setom 21 dodatkov

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke s čudovito piknik košarico z motivom iz risanke. Piknik košarica z jedilnim setom Peppa Pig, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Otroška košarica je izdelana iz kakovostne in trdne plastike rožnate barve v motivu vesele prašičke in njene družinice na pikniku, ki jo otroci poznajo po imenu Pujsa Pepa. Čudoviti jedilni set vsebuje kar 21 dodatkov: 3 kozarčke, 3 skodelice, 3 krožničke, 3 vilice, 3 nožke, 3 žličke, posodico za sladkor in košarico.

Otroška piknik košarica se preprosto odpira, vanj pa se lepo umesti cel jedilni set Peppa Pig. Košarica vsebuje priročno držalo, zahvaljujoč kateremu jo bodo vsi otroci z lahko prenašali naokoli. Na košarici se nahaja čudovita sličica družine prašičkov, ta pa se prav tako nahaja na jedilnem setu. Igra z otroškim jedilnim servisom in košarico pomaga pri otrokovem razvoju fine motorike in gibalnih sposobnosti. Otroci se bodo naučili pravilno servirati kosilo in pravilno razporediti pribor ob krožniku ter poskrbeli za vse potrebe svojih gostov. Otroška igrača razvija tudi komunikacijske spretnosti, domišljijo in predstavnost. Skupne mere otroške košarice s piknik setom znašajo 27*19*13 cm.

Smoby je priznani francoski proizvajalec otroških igrač. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna ter prijetna na dotik. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Smoby zagotavlja francosko kakovost in originalen dizajn.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost27*19*13 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,40 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.