Košarica z jedilnim setom in kozarčki Frozen 2 Disney Smoby z 21 dodatki

Opis izdelka

Košarica z jedilnim setom in kozarčki z delavnice vrhunskih francoskih oblikovalcev znamke Smoby je vrhunski set, ki bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti, ki bodo lahko zahvaljujoč njej pogostile svoje prijatelje, bratce in sestrice ter starše. Košarica je izdelana v čudovitem barvitem motivu priljubljene risanke Frozen II (Ledeno kraljestvo 2), ki jo poznajo otroci po celem svetu. Košarico s pripomočki lahko otroci uporabijo kot piknik košarico in jo vzamejo s seboj na izlete. Vsebuje 21 dodatkov, med katere spadajo 3 kozarčki, 3 žličke, 3 nožki, 3 vilice, 3 skodelice, 3 krožnički, sladkornica s pokrovčkom in lonček za mleko. Krožnički so okrašeni s čudovitimi sličicami princeske Anne in Else, ne manjka pa niti priljubljeni snežak Olaf

Dimenzije otroškega piknik seta za otroke merijo 26*13*19 cm, kjer skupna višina košarice meri 19 cm. Košarica je izdelana iz kakovostne in trpežne plastike, ki je žametna na dotik. Z otroško piknik košarico s sličicami risanih junakov se bodo vaši otroci učili gostoljubnosti in tudi, kako pravilno servirati. Zahvaljujoč atraktivnemu dizajnu bo košarica odličen dodatek na vsakem pikniku. Košara z jedilnim setom vsebuje priročen nastavljiv ročaj, s pomočjo katerega je košarica preprosta za prenašanje. Njen zgornji del se lahko z obeh strani odpre, okrašena pa je s čudovitim motivom pravljičnih junakov iz Ledenega kraljestva.

Otroci si pri igri gostiteljev razvijajo fino motoriko, domišljijo in predstavnost. S tem se približujejo svetu odraslih in pridobivajo občutek odgovornosti. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša kakovostne otroške igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost26*13*20 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,4 kg
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.