Cvetlično korito za igralne hiške Eden Planter Smoby 20 litrski s 7 dodatki za vrtnarje 57 cm dolžina od 24 mes

Opis izdelka

Cvetlično korito Eden Planter francoskega proizvajalca Smoby predstavlja edinstveno darilo za vse otroke od 2. leta starosti dalje, ki se radi igrajo vrtnarje. Prostornina originalnega cvetličnega korita v zeleno-sivi barvi znaša do 20 litrov, dečki in deklice pa bodo vanj lahko posadili svoje prve rože, zelišča in zelenjavo. Pri sajenju se lahko zanesejo na set 7 dodatkov – na voljo bodo imeli lopatko, grabljice, pripomoček za sajenje in 4 oznake, s katerimi bodo lahko označili vrsto rastline. Dno korita lahko po potrebi naluknjate, s čimer zagotovite naravno odtekanje vode. Otroško cvetlično korito predstavlja idealen dodatek za hiške Smoby, lahko pa ga uporabljate tudi samostojno.

Cvetlični lonec je narejen iz trdne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi. Njegova površina je zaščitena z anti UV filtrom, s čimer odlično kljubuje sončnim žarkom in svoj videz ohrani tudi po več letih uporabe. Otroci se bodo zahvaljujoč cvetličnemu koritu naučili posajati semena in opazovali klitje in rast, jih zalivali in na igriv način ustvarjali pozitiven odnos do narave ter svoj prosti čas preživljali na svežem zraku. S tem se približujejo svetu odraslih, z igro vrtnarjev pa pridobivajo občutek za odgovornost. Na tak način si razvijajo tudi fino motoriko in logično razmišljanje. Kompaktni cvetlični lonec z merami 57*24*22 cm je primeren za vsako dvorišče ali vrt, namestite pa ga lahko tudi na balkon.

Francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost57*24*22 cm
Skupna višina22 cm
Dimenzije paketa26*25*60 cm
UV filterDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvasiva
Nabor izdelkovNe
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.