Košarkarski koš s tablo in obročem Galaxy wall mount system black edition Exit Toys kovinski nosilci za steno nastavljiva višina

Opis izdelka

Košarkarski koš z desko in košem Galaxy nizozemske znamke Exit Toys bo otrokom in odraslim priskrbel ure in ure odlične zabave ob igri košarke. Košarkarski koš lahko namestite na katero koli ravno zidano steno. Desko lahko nastavite na 5 višin – 230, 245, 260, 285 ali 305 cm, zato bodo košarko lahko igrali otroci in tudi izkušeni košarkaši. Črno zelena deska iz prvorazredne plastike je opremljena z logotipom znamke, njen moderni videz pa bo prevzel vsakega športnika.

Robustno galvanizirano kovinsko ogrodje s praškovno barvo odlično kljubuje koroziji in ohranja svoj čudoviti videz leta in leta. Del seta je tudi popoln set pripomočkov za namestitev ogrodja na steno, zato vam montaža ne bo vzela veliko časa. Košarkarski koš odlikujeta profesionalen videz in najvišja kakovost izdelave, ki bo navdušila vso družino. 

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kakovostne standarde in standarde Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Košarkarski sistemi se ponašajo s pravim nizozemskim stilom in dečkom in deklicam omogočajo zdravo gibanje in izboljševanje koordinacije roka-oko ter refleksov. Prav tako si s tem krepijo svoje mišice na rokah in nogah ter vadijo natančnost pri metanju na koš.

Lastnosti

  • premer koša 45 cm
  • črno zelena odbojna deska 116*77 cm
  • debelina deske 35 mm
  • galvanizirano kovinsko ogrodje s praškovno barvo
  • mere 365 (max. višina od tal)*117*145 cm
  • skupna nosilnost 26 kg
  • čas montaže (2 osebi – 90 minut)
  • nizozemska znamka Exit Toys


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost365*117*145 cm
Nastavljiva višinaDa
Teža26 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.