Košarkarski koš s tablo in fleksibilnim obročem Galaxy Portable Basket Black Edition Exit Toys kovinska konstrukcija prenosljiv nastavljiva višina

Opis izdelka

Košarkarski koš z desko in košem Galaxy Black Edition nizozemske znamke Exit Toys je odlično darilo za vse otroke in odrasle, ki radi igrajo košarko. Robustno ogrodje je opremljeno s kakovostnimi 3 kolesi, zato ga lahko preprosto premaknete v katero koli smer, ne da bi ob tem koš sneli z ogrodja. Trdno galvanizirano kovinsko ogrodje s praškovno barvo odlično kljubuje koroziji in ohranja svoj čudoviti videz leta in leta. Za stabilnost koša bo poskrbela protiutež na zadnjem delu ogrodja, ki vsebuje 3 žepe, ki jih lahko skupno napolnite z do 165 kg peska.

Prozorna odbojna tabla iz prvorazredne plastike s fleksibilnim košem z mrežo bo košarkašem omogočila trening učinkovitih trikov za košarkarsko tekmo. Skupno višino košarkarskega koša z desko lahko preprosto nastavite na višino 230, 245, 260, 285 ali 305 cm, zato bodo košarko lahko igrali otroci in tudi izkušeni košarkaši. Košarkarske sisteme Exit Toys odlikuje najvišja kakovost izdelave in odlično kljubujejo tudi slabim vremenskim pogojem. 

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kakovostne standarde in standarde Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Košarkarski sistemi se ponašajo s pravim nizozemskim stilom in otrokom omogočajo zdravo gibanje na svežem zraku, izboljševanje koordinacije roka-oko in refleksov. Prav tako si s tem krepijo svoje mišice na rokah in nogah ter vadijo natančnost pri metanju na koš.

Lastnosti

  • premer koša 45 cm
  • črno zelena odbojna tabla 116*77 cm z debelino 35 mm
  • galvanizirano kovinsko ogrodje s praškovno barvo
  • premer okvirja 89 mm
  • skupne dimenzije 365*117*220 cm
  • skupna nosilnost 68 kg
  • čas montaže (2 osebi – 240 minut)
  • nizozemska znamka Exit Toys


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost365*117*220 cm
Teža68 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.