Košarkarski koš s tablo in košem Galaxy inground basketball black edition Exit Toys kovinski namestitev na tla nastavljiva višina

Opis izdelka

Košarkarski koš z desko in košem Black Edition nizozemske znamke Exit Toys bo otrokom in odraslim priskrbel veliko veselja pri košarki. Vrhunski košarkarski koš se namesti v tla, zato ga lahko namestite kamorkoli na vrt ali dvorišče. Trpežno galvanizirano kovinsko ogrodje v črni barvi vam bo služilo leta in leta in tako razveselilo vsakega košarkarskega navdušenca. Stilska črno zelena deska z obročem in mrežo omogoča vajo vseh košarkarskih trikov v udobju doma.

Pri namestitvi koša je treba usidrati v beton, na katerega se potem namesti samo ogrodje košarkarskega koša. Priporočljive mere betonskega podstavka so 32*35*50 cm. Košarkarski koš z desko lahko preprosto nastavite na višino 230, 245, 260, 285 ali 305 cm, zato bodo košarko lahko igrali otroci in tudi izkušeni košarkaši. Košarkarske sisteme Exit Toys odlikuje najvišja kakovost izdelave in odlično kljubujejo tudi slabim vremenskim pogojem.

Nizozemska znamka Exit Toys že leta in leta prinaša otrokom in odraslim prvorazredne zunanje igrače. Izdelki Exit Toys izpolnjujejo tudi najstrožje kakovostne standarde in standarde Evropske unije in imajo certifikate TÜV, CE in EN71. Košarkarski sistemi se ponašajo s pravim nizozemskim stilom in otrokom omogočajo zdravo gibanje na svežem zraku, izboljševanje koordinacije roka-oko in refleksov. Prav tako si s tem krepijo svoje mišice na rokah in nogah ter vadijo natančnost pri metanju na koš.

Lastnosti

  • premer koša 45 cm
  • črno zelena deska z merami 116*77 cm in debelino 35 mm
  • galvanizirano kovinsko ogrodje s praškovno barvo
  • skupne dimenzije 365*117*173 cm
  • premer okvirja 89 mm
  • skupna teža 53 kg
  • čas montaže (2 osebi – 180 minut)
  • nizozemska znamka Exit Toys


Blaga iz higienskih razlogov ni mogoče vrniti, v primeru da je bilo že odstranjeno iz zaščitne embalaže.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloIzdelano na Nizozemskem
Velikost365*117*173 cm
Nastavljiva višinaDa
Teža53 kg
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.