Komplet poganjalec s košarico Corolle Comfort Smoby in dojenček Luise s 4 zvoki in 3 melodijami

Opis izdelka

Poganjalec s košarico Corolle Comfort in dojenček Luise s 4 zvoki in 3 melodijami tvorita čudoviti set igrač za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti. Otroci se bodo zabavali s poganjalcem, na katerem bodo preživeli ogromno veselih trenutkov ter se igrali z dojenčkom z odličnimi funkcijami. Dojenčica bo postala njihova najboljša prijateljica, razveseljevala jih bo z zvoki in melodijami. Zahvaljujoč košarici na poganjalcu jo bodo lahko vzeli s seboj na vsak izlet in sprehod v park. Brezčasni set igrač bo razvijal otroško predstavnost in domišljijo in prav tako njihove gibalne spretnosti.

Poganjalno kolo s košarico Corolle Comfort Smoby s kovinsko konstrukcijo in po višini nastavljivim sedežem od 24 mes

Poganjalno kolo Corolle Comfort je originalna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, ki bo razveselila vse otroke, predvsem pa deklice od 2. leta starosti. Poganjalec je zasnovan v čudoviti rožnato-beli barvni kombinaciji, na njegovem kovinskem okvirju se nahajajo nežni rožasti vzorci. Na sprednjem delu poganjalca je rožnata košarica, kamor lahko otroci odložijo svojega najljubšega dojenčka, ki jih bo lahko vedno spremljal. Otroci se bodo s poganjalčkom naučili pravilno loviti ravnotežje in se ob tem aktivno gibali. Poganjalec raste skupaj z otrokom vse do takrat, ko je otrok že pripravljen na svoje prvo kolo.

Udoben ergonomski sedež lahko nastavite na višino od 33 do 38 cm. Poganjalec ima kakovostna EVA kolesa, ki so izdelana iz posebnega materiala, ki združuje prednosti tihih gumiranih koles in trpežne plastike. Mali vozniki bodo lahko uživali v gladki in tihi vožnji. Priročni sistem tačk na spodnjem delu omogoča, da lahko otroci poganjalec preprosto parkirajo. Med vožnjo imajo lahko otroci noge položene na stopnički, na srednjem delu poganjalca. Njegove dimenzije znašajo 77*39*49 cm, višina meri 49 cm. Poganjalec tehta le 2,7 kg, s čimer se uvršča v kategorijo ultralahkih poganjalcev in je tako preprost za vodenje. Premer polnih protizdrsnih koles znaša 25 cm.

Dojenček Bébé Calin Loving & Melodies Features Corolle interaktiven s 4 zvoki in 3 melodijami z rjavimi mežikajočimi očkami 30 cm od 18 mes

Dojenček Bébé Calin Loving & Melodies Features z delavnice francoske znamke Corolle je odličen interaktiven, ki bo vaše malčke razveselila s prvimi besedami in čudovitimi melodijami. Razveselite svoje otroke s tem izjemnim dojenčkom z vonjem vanilje, ki govori, daje 4 zvoke in 3 čudovite melodije. Dojenček v rožnati pižamici čudovitega francoskega dizajna ima neverjetno dodelane detajle, otroke od 18. meseca pa bo razveselil z besedami mama in papa ter prav tako prikupnim smehom, zvokom poljubčka in melodijami, ki bodo otroke zabavale in umirile.

Interaktivne funkcije so dopolnjene z asimetričnim obrazkom dojenčka, ki bo zahvaljujoč temu edinstvenemu dizajnu deluje človeško in simpatično. Vesele rjave očke dojenčka Corolle so videti kot žive in se med spanjem zapirajo, tako da bo igra z dojenčkom spominjala na nego pravega dojenčka. Vaš malček bo zahvaljujoč prvorazrednim materialom, popolni izdelavi in prikupnemu dizajnu s tem dojenčkom ustvaril trdno vez, ki se ne bo zlahka pretrgala.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterijeFrancoska znamka Corolle v naročja vaših malčkov prinaša le najlepše dojenčke, že od leta 1979. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost77*40*49 cm
Skupna višina49 cm
Dimenzije paketa31*16*58 cm
Višina sedeža33 - 38 cm
Skupna dolžina77 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
KolesaEVA wheels - Ø 25 cm
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.