Komplet zdravniška mizica Baby Care Center Smoby z vozičkom trikombinacija špornega in globokega DeLuxe Maxi Cosi Grey

Opis izdelka

Zdravniška miza za zdravnike Baby Care Center in voziček trikombinacija 3v1 DeLuxe Maxi Cosi Grey predstavljata vrhunski set igrač, s katerim se bodo zabavali vsi otroci od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Igrali se bodo zdravnike in starše in se na igriv način približevali svetu odraslih. Pri igri si razvijajo svoje logično mišljenje, fino motoriko in se učijo skrbeti za svojega dojenčka in ga pregledati, na sprehod pa ga lahko odpeljejo v večnamenskem vozičku.

Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke.

Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in mnogo drugega. Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra pri igri poklicev pediatrov še bolj pristna. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko.

Globoki in športni voziček DeLuxe Maxi Cosi&Quinny Grey Smoby 3v1 z nosilko za dojenčka siv od 3 leta

Voziček DeLuxe Maxi Cosi & Quinny 3v1 je odličen voziček za dojenčka, ki se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni buggy voziček ali pa ga deklica uporablja kot nosilko za dojenčka, v kateri lahko dojenček spi. Dekliški voziček je zasnovan v brezčasni in moderni sivi barvi v kombinaciji s črno in rjavo, ki spominja na les. Igrača za deklice je odličen dodatek za nego dojenčkov, saj deklice z veseljem skrbijo za svoje dojenčke, kot za prave. Zahvaljujoč vozičku Smoby, se lahko svojim dojenčkom sprehajajo po svežem zraku, ga uspavajo v vozičku ali posteljici.

Voziček je primeren za dojenčka z velikostjo 42 cm. Da bi bil dojenček za igranje med prevozom varen, je na sedežu tudi varnostni pas. Plastičen sedež vozička je oblazinjen s posebnim blagom. Kolesa so narejena iz gume. Sprednja kolesa se vrtijo za 360 °, voziček pa je stabilen in preprosto vodljiv. Športni del košarice lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košarico in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček, ki se spet vrača v modo. Ročaj na otroškem vozičku je ergonomsko oblikovan, da bi ga deklice – mamice lahko udobno držale.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost41*52*68 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa50*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvašedá
Primerno za punčko (igračo)up to 38 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.