Opis izdelka

Zdravniška miza za zdravnike Baby Care Center, globoki voziček in nosilka predstavljata odlično izbiro za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo poklice. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Igrali se bodo starše in zdravnike in se na igriv način približevali svetu odraslih. Pri igri si razvijajo svoje logično mišljenje, fino motoriko in se učijo uporabljati zdravniške pripomočke.

Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke.

Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in mnogo drugega. Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra pri igri poklicev pediatrov še bolj pristna. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko.

Globoki voziček Violetta Baby Nurse Smoby za dojenčke (55 cm ročaj) od 18 mes

Globoki voziček za dojenčka Violette Baby Nurse, francoskega proizvajalca Smoby je odlična izbira za vsako deklico od 18. meseca starosti. Zanj je primeren dojenček z velikostjo 42 cm. Lahko vodenje in stabilnost bosta razveselila male mamice, ki lahko v njem brez težav vozijo svojega dojenčka – doma in zunaj. Ima ergonomski ročaj, v višini 55 cm. Kakovostni strehica in prekrivalo sta zasnovani v prijetni rožnati barvi s pikastim vzorcem, zahvaljujoč katerima bo dojenček zaščiten pred slabim vremenom.

Na spodnjem delu se nahaja tudi predalček za vse dodatke, ki jih mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Model Violette je realistična replika pravega otroškega vozička. Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali vozijo naokrog. Dimenzije izdelka znašajo 60*38*55 cm.

Nosilka Violette Baby Nurse Smoby

Nosilka za dojenčke Violette z priljubljene izdaje Baby Nurse, francoskega Smobyja je izjemni dodatek za male deklice od 3. leta starosti, ki željo nositi svojega dojenčka v naročju kot odrasle mamice. Nosilka je primerna za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm. Zasnovan je v čudovitih rožnatih odtenkih z modnim pikastim vzorcem. Otroci pri svojih igrah radi posnemajo odrasle. Igrajo se, da so dojenčki pravi, jih hranijo, se z njimi pogovarjajo, jih kopajo in preoblačijo. Svojega dojenčka bodo zahvaljujoč priročni nosilki lahko odnesli povsod s seboj, kjer bodo dojenčka lahko nosili v dveh položajih – v smer poti ali pa obrnjene proti sebi.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost41*52*68 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa50*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvašedá
Primerno za punčko (igračo)up to 38 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.

Vprašanje o izdelku

Polja označena z * so obvezna