Opis izdelka

Zdravniška mizica Baby Care Center, pleničke in spalna vreča je fantastičen set igrač, ki je prav ustvarjen za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo ob nakupu prihranili. Igrače Smoby se ena drugi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj. Igrali se bodo zdravnike in negovalce se na igriv način približevali svetu odraslih. Pri igri poklicev si razvijajo svoje logično mišljenje, fino motoriko in se učijo skrbeti za svojega dojenčka.

Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke.

Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in mnogo drugega. Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra pri igri poklicev pediatrov še bolj pristna. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko.

Spalna vreča Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka od 18 mes

Spalna vreča Violette z izdaje Baby Nurse je odličen dodatek za igre z dojenčki z velikostjo 42 cm. Zasnovana je v čudoviti rožnato-beli barvi z modernim pikčastim vzorcem, ki bo razveselil deklice že na prvi pogled. Zahvaljujoč njej bo dojenček varen in se ne bo prehladil niti med spanjem ali pa med sprehodom v vozičku. Odejico za dojenčka krasi napis Baby Nurse, videti je izjemno realistično, saj je to pomanjšana različica prave spalne vreče za dojenčke. Spalna vreča za dojenčka za igranje je izdelana iz kakovostne in prijetne tkanine. Primerna je za deklice že od 18. meseca starosti.

Pleničke Violette Baby Nurse Smoby 4 kosi za 27 - 50 cm dojenčka

Pleničke za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse, znamke Smoby so videti kot prave pampers plenice in so kakovosten dodatek za igro z dojenčki z velikostjo od 27 do 50 cm. V setu so 4 kosi enoslojnih plenic za dojenčka, ki bodo služile mali mamici za previjanje dojenčka. Pleničke za dojenčka se zapenjajo na ježka in ne smejo manjkati med opremo nobene male mamice, za katero bodo deklice z ljubeznijo poskrbele. Primerne so za otroke od 3. leta starosti.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost41*52*68 cm
Skupna višina68 cm
Dimenzije paketa50*20*60 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
Svetlobni učinkiDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža3,8 kg
OpombaBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Barvašedá
Primerno za punčko (igračo)up to 38 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.