Komplet za posteljico Joy Rabbits Pink toT's-smarTrike zajčki gnezdo, odeja in rjuha roza od 0 mesecev

Opis izdelka

Simpatična trodelna komplet za posteljico Joy Zajčki Pink proizvajalca toT's-smarTrike bo omehčala otroško sobico in prinesla sladke sanje že od rojstva dalje. Otroci bodo med spanjem varovali zajčki na mehki odeji ali gnezdu in bodo obkroženi s prijetnimi odtenki rožnate barve. Komplet za dojenčke v rožnati barvi je trodelni in ga sestavljajo odeja, raztegljiva prevleka in gnezdo za posteljico, ki služi kot varnostna ograja. Celoten komplet je izdelan iz mehkega 100% bombažnega satena, ki je nežen do kože najmanjših otrok.

Komplet za posteljico bo poskrbel za nemoten spanec otrok. Odeja z zajčki bo otroka med spanjem ohranjala udobnega in toplega. Je zračna in lahka, izdelana z mislijo na potrebe najmanjših otrok. Kot popoln dodatek k odeji je gnezdo za posteljico, ki se enostavno pritrdi na obod posteljice s pomočjo vrvic. Gnezdo ščiti nemirne dojenčke pred trčenjem ob trde robove posteljice, zato je nujen del vsake otroške opreme. Tretji prijeten dodatek za skrb za dojenčka je raztegljiva prevleka, ki ščiti vzmetnico in otrokom nudi še več udobja.

Igrivi in izvirni dodatki za novorojenčke iz linije toT's priljubljenega proizvajalca smarTrike so priljubljeni med starši in otroki. Najnovejša linija izdelkov smarTrike so prav dodatki za skrb za dojenčke in najmanjše otroke toT's. ToT's ponuja najmodernejše in stilsko dovršene kolekcije visokokakovostnih izdelkov, ki popolnoma zadovoljijo okus staršev in njihovih malčkov. V dodatkih toT's-smarTrike se združuje visoka kakovost in razumna cena, pri čemer stil ostaja na visoki ravni. Gre za inovativno kategorijo, ki je praktična in hkrati stilsko rešitev za vsakodnevne potrebe najmanjših otrok in njihovih staršev.

Lastnosti

  • komplet 3 dodatkov za posteljico
  • za dojenčke od rojstva dalje
  • odeja, raztegljiva prevleka in gnezdo
  • rožnata barva z motivom zajčkov
  • material občutljiv na otroško kožo
  • za udobje in zaščito dojenčka med spanjem v posteljici
  • primerno tudi kot darilo ob rojstvu
  • 100% bombažni saten
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
Barvarožnata
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.